Handelsbetingelser

Velkommen til aiwaii.com’s webshop. Nedenfor kan du finde de generelle vilkår for handel hos aiwaii.com. Vi opfordrer til, at du læser dem grundigt igennem, inden du gennemfører et køb.

Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på aiwaii.com’s webshop. Aftalerne indgås på dansk eller engelsk. Betingelser er underlagt dansk ret.

aiwaii.com ejes af:

Aiwaii
Adresse: Karolinesvej 19B, 9800 Hjørring
CVR.: 42098302
E-mail: info@aiwaii.com

Betaling:
Aiwaii modtager betaling med VISA/Dankort, VISA, Mastercard og Mobilepay.
Vi tager ikke kortgebyrer.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.
 
Betaling vil først blive trukket på din konto, når din vare afsendes. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.
 
Hvis du er kunde, hvis kredit- / betalingskort ikke er i danske kroner (DKK), beregnes den endelige pris i overensstemmelse med den gældende valutakurs den dag, din kortudsteder behandler transaktionen.
 
Aiwaii bruger godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at din data er sikker og ingen uvedkommende har adgang til dine betalingsdata.
 
Du modtager automatisk en ordrebekræftelse pr. e-mail, når betalingen er afsluttet.
 

Priser:
Alle priser hos Aiwaii er i danske kroner (DKK) og inklusive moms på 25%, medmindre du har valgt et alternativt land uden for EU, hvor moms ikke opkræves.
Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt medmindre du er berettiget til gratis fragt ved bestilling for over DKK 1.000,-. til adresser i Danmark. Fragtomkostningen vil blive vist i bestillingsprocessen.  

Eventuelle skatter og/eller importgebyrer og/eller andre afgifter ved forsendelse til udlandet betales af kunden. Benægtelse af at betale sådanne gebyrer vil medføre en fuld annullering af ordren. Transportomkostninger og eventuelle omkostninger der er forbundet med annulleringen trækkes fra det samlede beløb, der skulle refunderes til dig.

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingstidspunktet. Priserne kan ændres løbende, derfor bliver køber faktureret til den pris, der er gældende på bestillingstidspunktet, såfremt Aiwaii acceptere ordren.
 
 
Fragt og forsendelse:
Vi leverer varerne med Aiwaii.
 
Aiwaii tilbyder gratis levering på alle ordrer over DKK 1.000,- til adresser i Danmark. Gratis levering sker til en pakkeshop.

I Danmark vil Aiwaii afsende varer med:

 • GLS
 • DAO


I øjeblikket leverer vi til følgende lande:

 • Belgien
 • Finland
 • Frankrig
 • Holland
 • Luxembourg 
 • Polen
 • Sverige
 • Tjekkiet
 • Tyskland
 • Østrig


Vi leverer til ovenstående lande mod betaling for fragtgebyr. Kontakt os venligst for mere information: info@aiwaii.com, hvis du ønsker levering uden for EU eller til EU-lande, som ikke er nævnt på listen.
 
Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt ”uden omdeling” eller ”med omdeling”.
Forsendelsesvalg foretager du i ordreprocessen. Her kan du også se prisen på de forskellige fragtmetoder.  
 
Du vil modtage en sms eller e-mail, når din pakke er ankommet, og klar til afhentning.
 

Hjemmelevering
Hvis din ordre leveres til hjemmeadresse, skal transportøren bruge en underskrift som kvittering for levering. Denne underskrift kan være af dig eller en anden, som befinder sig på adressen. Hvis der ikke er nogen hjemme til at kvittere for modtagelse, efterlader fragtfirmaet information om, i hvilken Pakkeshop pakken kan afhentes.
Det er endvidere dit ansvar som kunde at oplyse den korrekte leveringsadresse samt dit ansvar, at der er synligt og korrekt navn på adressen/postkassen, så din pakke kan leveres af fragtfirmaet. Hvis din pakke kommer retur til Aiwaii af denne årsag, er det dit ansvar som kunde at betale for et nyt fragtgebyr for at få pakken sendt igen. 
 
Levering til adresser i Danmark er 2-3 arbejdsdage. Er bestillingen afgivet på en fri- eller helligdag, vil bestillingen blive behandlet den følgende hverdag. Leveringsperioden kan derfor variere i forhold til weekend, ferie, helligdage samt udsalgsperioder. Alle varer leveres så længe lager haves.
 
Bemærk, at leveringstiderne foroven er estimater. Aiwaii kan ikke drages til ansvar for forsinkelser som opstår hos fragtfirmaet.  
 
 
Ordrestatus:
Når din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en e-mail fra os. Denne e-mail er også din kvittering og i den finder du et tracking link, som du kan benytte til sporing af din forsendelse. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 24 timer fra du modtog linket, til at det er aktivt på transportørens hjemmeside. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende lokalisering af din ordre. 
 
 
Fortrydelsesret:
Du har som privat forbruger ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage, når du handler hos aiwaii.com. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får pakken i fysisk besiddelse. Hvis du har valgt levering til en Pakkeshop, så starter fortrydelsesperioden fra den dag du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) har afhentet pakken i Pakkeshoppen. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra den dag du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag (24 december) eller nytårsaftensdag (31 december) forlænges fristen til den følgende hverdag.
 
Sådan udnytter du fortrydelsesretten:
Du har 14 dage fra modtagelsen af varen til at give os besked om, at du fortryder dit køb. Hvis du vil benytte af din fortrydelsesret, skal du altid give os besked på e-mail: info@aiwaii.com.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give os besked om, at du fortryder. Hvis du nægter modtagelse af pakken eller ej afhenter den hos Pakkeshoppen, vil der blive opkrævet de reelle omkostninger ved returforsendelse.
 
I din mail til os skal du gøre det klart, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.
Du kan anvende vores Fortrydelsesformular (det er ikke obligatorisk at anvende formularen) til formålet og sende den til os. Du kan kopiere Fortrydelsesformularen direkte fra denne side til en e-mail:

Fortrydelsesformular


Til:
Aiwaii
Karolinesvej 19B,
9800 Hjørring
Danmark
 
E-mail: info@aiwaii.com
 
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
 
Ordre nummer:
Bestilt den (indsæt dato):
Modtaget den (indsæt dato):
Forbrugerens navn:
Forbrugerens adresse:
 
Dato:
 
Forbrugerens underskrift (kun nødvendigt hvis formen bliver printet og sendt som brev)

Hvis du ikke ønsker at anvende vores Fortrydelsesformular skal du blot i din mail til os gøre det klart, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.
Din mail skal indeholde følgende:
Til Aiwaii
Karolinesvej 19B, 9800 Hjørring, Danmark
E-mail: info@aiwaii.com
Dit navn, fysiske adresse, telefon nummer, e-mailadresse samt ordre nummer.
 
 
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering af varen og returomkostninger:
Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
 
Vi anbefaler at du bruger vores returportal, hvis du returnerer fra Danmark, da din pakke i så fald er forsikret med Track & Trace og den leveres på få dage. Retursedlen får du, når du har købt en returlabel her (retursedlen og returlabel vil blive sendt som PDF-fil til din e-mail) eller du kan hente retursedlen her.
 
Vores returlabel koster DKK 50,-.
 
Hvis du ønsker at sende retur uden at bruge vores returportal eller fordi du ikke har mulighed for at bruge vores returportal, da du bor i udlandet, skal du være opmærksom på følgende:
 
Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.
Returnering af varer skal sendes direkte til Aiwaiis adresse:
 
Aiwaii
Karolinesvej 19B,
9800 Hjørring
 
Du skal selv betale for returnering af varen, medmindre varen har fejl og mangler ved modtagelse af pakken, hvis Aiwaii har kommet til at sende en forkert vare eller hvis andet er aftalt.
 
Du kan returnere en vare, såfremt den ikke har været i brug. Alle returnerede varer skal stadig have den originale mærkat på og skal returneres i original emballage.
 
Hvis du ønsker at returnere din vare inden for den gældende fortrydelsesfrist (14 dage efter modtagelse af pakken), skal du udfylde retursedlen og pak den sammen med de produkter, du ønsker at returnere i original emballage – du kan genbruge den samme pose/pakke, som varerne blev leveret i. Hvis du ingen printer har, kan du blot skrive de samme oplysninger på et stykke papir og vedlægge i din returpakke.
 
Print den returlabel, som du har modtaget af os på mail (hvis du har valgt at benytte vores returportal) og sæt returlabellen fast på posen/pakken. Pakkelabelen skal klistres fast på pakken, uden at tapen går ud over stregkoderne.
Indlever herefter pakken til den transportør, som du har købt returlabel til. Det vil ofte være dit lokale posthus eller nærmeste pakkeshop. Husk at bede om en kvittering med et pakkenummer/tracking nummer, så du kan spore pakken – dette er din forsikring, hvis pakken skulle blive væk undervejs, da du har ansvaret for pakken indtil den er leveret hos os.
 

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Hvis varen har mistet værdi på grund af at du har brugt den på en anden måde, end hvad varen er egnet til, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.
 
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
 
Ligeledes kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage, hvis du ikke har pakket varen forsvarligt ind, hvis varen lugter af røg, har fået makeup, og hvis mærkatet mangler.
 
Du skal tilbagelevere varen i den originale emballage, da dette kan forårsage en værdiforringelse, hvis denne mangler. Du bør derfor sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt track and trace nummer.
 
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger (med undtagelse af de supplerende omkostninger, såsom importafgifter, lokale skatter eller told). Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

 • Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.
 • Hvis du har valgt en leveringsmetode, der er dyrere end den billigste leveringsmetode, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.
 • I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


Vi tilbagebetaler pengene til din konto så hurtigt som muligt og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.
 
Tilbagebetalingen sker med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelig transaktion. For udenlandske kunder bliver beløbet også tilbagebetalt i danske kroner, den dag kreditnotaen oprettes. Der tages derfor forbehold for, at kurs og gebyrer kan svinge i de pågældende lande. Der kan gå op til 30 dage før du modtager tilbagebetalingen alt efter, hvilket kort du har brugt.
 
 
Ombytning:
Vi tilbyder ikke ombytning, da vi ikke kan garantere, at din ønskede vare er tilgængelig, efter at vi har modtaget din returnering.
Hvis du har brug for en anden størrelse eller farve, bedes du bestille en ny ordre.
 
Er der mistanke om snyd eller spekulationer i forbindelse med en returordre, forbeholder Aiwaii sig retten til at vurdere en ordren individuelt.
 
 
Reklamationsret:
Du har som forbruger 2 års reklamationsret på alle varer efter købeloven. Det betyder, at du ikke kan påberåbe dig fejl og mangler, der viser sig mere end 2 år efter varens levering. Eventuelle fejl eller mangler ved det modtagne skal påberåbes inden for rimelig tid efter, at de er konstateret eller burde være konstateret. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig, hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid.
 
En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl. Reklamationsretten omfatter ikke skader opstået ved fejlagtig brug af varen, f.eks. slitage, manglende vedligeholdelse eller ved forkert vaskehåndtering osv.
 
Hvis din vare lider af en mangel eller vi har leveret forkerte varer, bedes du kontakte os på e-mail: info@aiwaii.com. Når du sender os en e-mail, skal du oplyse ordrenummer, varenummer (varenavn), beskrive detaljeret som muligt, hvad problemet er og sende os et billede af fejlen. 
 
Hvis din reklamation er berettiget, kan du enten få repareret, ombyttet, pengene retur eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
 
Hvis du får reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Du skal huske at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger og du kan spore pakken. Vi tilbagebetaler, når vi har fået varen retur.
 
Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
 
Aiwaii
Karolinesvej 19B
9800 Hjørring
 
Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.
 

Beskadigede forsendelser:
Hvis du modtager en beskadiget pakke eller varen indvendigt er skadet, skal dette anmeldes til os indenfor ”rimelig tid”, fra du har modtaget pakken.
Du bør tage et billede af pakken inden du åbner den og derefter undersøge dens indhold.
Hvis der er sket en skade på din vare, bør du straks kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning på problemet.
Du kan kontakte os på: info@aiwaii.com med følgende:

 • Oplyse ordrenummer
 • Et billede af emballagen udvendig
 • Et billede af den beskadigede vare i dens original emballage – billedet skal vise, hvilken indvendige emballage der blev brugt til at beskytte varen i den udvendige emballage under transport  
 • Billeder af skader på varen
 • Billeder af varen i sin helhed
 • En beskrivelse af problemet


Kan du se, at pakken har synlige tegn på skader og vurdere at den kan have en betydning for varens helhed, kan du nægte at modtage pakken, som herefter vil blive returneret til os. Denne metode er kun muligt, hvis du har valgt hjemmelevering. Vi vil efterfølgende sende en ny vare til dig eller refundere beløbet, hvis varen ikke længere er tilgængelig. Det er ikke muligt for os at erstatte indholdet, før vi har modtaget pakken retur.
 
Aiwaii hæfter ikke for skader, som er opstået på varerne i kundens varetægt og transport efter modtagelse.

 
Oplysninger om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: info@aiwaii.com.  


Force majeure:
Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til Betingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger uden for vores rimelige kontrol.


Fejl og ændringer:
Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af vores handelsbetingelser på denne side.
 
Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte dele af disse handelsbetingelser når som helst ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside regelmæssigt for sådanne ændringer. Hvis du ikke ønsker at acceptere de nye handelsbetingelser, skal du ikke fortsætte med at benytte vores hjemmeside. Din fortsatte benyttelse af eller adgang til vores hjemmeside efter offentliggørelse af ændringer i disse handelsbetingelser indikerer således, at du accepterer at være bundet af disse ændringer, og du bekræfter hermed, at vi ikke er ansvarlige over for dig for alle former for ændringer af hjemmesiden eller dens indhold.
 
Lejlighedsvis kan der være informationer på vores hjemmeside, der indeholder stavefejl, fejl i priser, fejl i kampagner, fejl i tilbud, fejl i produktbeskrivelser, fejl i fragtgebyrer, fejl i leveringsdato, fejl omkring tilgængelighed af produktet og fejl i andre oplysninger. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller mangler, og til at ændre eller opdatere informationer eller annullere en ordrer, når som helst uden forudgående varsel (inklusiv efter at du har afgivet din ordre), hvis nogen oplysninger på vores hjemmeside er unøjagtige.
 

Lovvalg og værneting:
Enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af disse Betingelser er underlagt dansk ret. Enhver tvist som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.
 

Kundeservice:
Har du spørgsmål til dit køb eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail: info@aiwaii.com. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer alle hverdage mandag til fredag.
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15.04.2021